nima78400 1 ارسال شده در بهمن 93 سلام به همه الان دو تا مشکل دارم دو تا فلش روی هدر سایت هست که در مورد هدر هیچ نقشی نداره و نمی دونم از کجا باید برش دارم و دیگه اینکه پایین سایت سمت چپ زده از اخرین خبرهای جوملا مطلع شوید از کجا می تونم حدفش کنم ادرس سایت اینه یه عکس هم ضمیمه کردم http://www.shopping.horam.ir ممنون دوستان که کمک می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام مورد اول که یک ماژول اسلاید شو هستش و اون دوتا نشانه گر برای عقب جلو کردن هستند شما باید هدرتون رو در موقعیت دیگه و یا در ماژول دیگه بزارید مورد دوم رو هم ندیدم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در بهمن 93 باسلام مورد اول که یک ماژول اسلاید شو هستش و اون دوتا نشانه گر برای عقب جلو کردن هستند شما باید هدرتون رو در موقعیت دیگه و یا در ماژول دیگه بزارید مورد دوم رو هم ندیدم یاعلی این در ظاهر این طور به نظر میرسه ولی این طور نیسن من هدر رو هم که حذف کنم این فلش باز هم هست برای مورد دوم کافیه عکس و باز کنی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 این در ظاهر این طور به نظر میرسه ولی این طور نیسن من هدر رو هم که حذف کنم این فلش باز هم هست برای مورد دوم کافیه عکس و باز کنی ممنون دومی ماژول گوگل + هست این قالب پیش فرض چوملا هست ، نمیدونم که در قالب جایگذاری شده یا بین ماژول ها است درمورد اسلایدشو هم پس اگر اینطوره احتمالا در کدهای قالبتون هست ارادت یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در بهمن 93 دومی ماژول گوگل + هست این قالب پیش فرض چوملا هست ، نمیدونم که در قالب جایگذاری شده یا بین ماژول ها است درمورد اسلایدشو هم پس اگر اینطوره احتمالا در کدهای قالبتون هست ارادت یاعلی کسی می دونه چطور می تونم این کدها رو ادیت کنم و در کدوم پوشه است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 کسی می دونه چطور می تونم این کدها رو ادیت کنم و در کدوم پوشه است ؟ باسلام دسترسی بدید و توضیحات رو داخلش بنویسد و اسم سایت چک میکنم اطلاع میدم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر