Mohammad-tashi 11 ارسال شده در بهمن 93 باسلامبنده میخاستم راهنما رو از منو مدیریت سایت حذف کنماول رفتم سراغ قالب. اونجا نبود اون منوبعد رفتم در مسیرadministrator\modules\mod_menu\tmplفایلdefault_enabled.phpرو ویرایش کردم به صورت این درش آوردم کد: // Help Submenu//if ($showhelp == 1){ } همه گزینه های اون منو راهما و خودش رو پاک کردم.اما هنوز توی سایت لود میشهچندبار کنترل +f5زدم بازم نشون میده راهنما رو که از طریق مدیریتش خاموش کردماما هرررر تغییریدر اون فایل default_enabled.php میدم اعمال نمیشه مثلا چطور میشه اینستالر رو حذف کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 93 وقت بخیر دوست عزیز در همان پوشه که آدرس داده اید اگر قالب مدیریت شما همان پیشفرض جوملا باشد فایل های زیر را ویرایش کنید default_disabled.php و default_enabled.php را با یک ویرایشگر باز کرده و کلمه زیر را جستجو نمایید $showhelp همانطور که خودتان گفتید در هردوفایل جلوی این متغییر عدد 1 وجود دارد که با صفر کردن این مشکل به طور کامل برطرف می گردد باز هم تاکید میکنم باید قالب شما پیشفرض جوملا باشد در غیراینصورت باید در فایل های قالب بگردید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در بهمن 93 باسلام قالب من قالب پیشفرض نیست قالب متره جومیناس اونوچیکاکنم؟ با قالب عادی کارمیکنه آخه اما با قالب جومینا همشون ثابتن کامپوننت هارو از کدوم جدول دیتابیس باید تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 93 وقت بخیر بنده عرض کردم دوست عزیز اگر قالب شما پیشفرض نیست باید در فولدر خود قالب بگردید در فولدر قالب مدیریت مترو جومینا پوشه ای به نام html می باشد که پس از باز کردن آن پوشه mod_menu را خواهد دید آن دو فایل رو که قبلا گفتم را در پوشه مورد نظر ویرایش نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر