mehrfra 0 ارسال شده در فروردین 90 با عرض سلام سوال من این هست که می خواهم فقط یک فرم لاگین در یک اول سایت باشه و فقط کسانی که یوزر و پسورد دارن بتوانند با وارد کردن آن وارد سایت اصلی بشوند. در ضمن من 2 تا راه حل را امتحان کردن اما جواب نداد ، از دوستان کسی راه حلی و یا ماژولی رو برای این کار می شناسه ؟؟ راه اول : سایت را به صورت آفلاین قرار دادم ولی مشکل این هست که فقط اعضا با سطح دسترسی مدیریت می توانند وارد سایت شوند و با سطح دسترسی رجیستر نمی توانند وارد سایت شوند . راه دوم : یک قالب ساده فقط با یک موقعیت درست کردم و در آن موقعیت هم یک ماژول لاگین گذاشتم .و این قالب را قالب اصلی سایت قرار دادم و آدرس بعد از لاگین کردن موفق را به قالب اصلی مورد نظر سایت آدرس دهی کردم ، ولی مشکل این روش هم این است که حتی اگر مشخصات وارد شده اشتباه هم باشد ،باز هم وارد صفحه بعدی که قالب مورد نظر در آن هست می شود. لطفا من را راهنمایی نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز شما ماژولهایی رو که نمیخواهید در معرض دید عموم باشه رو سطح دسترسسشون رو روی اعضا و یا .... قرار بده. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teufel 0 ارسال شده در فروردین 90 می تونی از قالب هایی که اینترو دارن هم استفاده کنی من هم راه حلی که دوستمون گفت رو پیشنهاد می کنم ! موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز همونطور که دوست عزیز Sir_Amin گفتن شما برای اینکار باید نمایش مطالب و افزونه ها رو فقط برای اعضاء فعال کنی و فقط ماژول لوگین عمومی باشه و اونو در یه موقعیت مناسب در قالب قرار بده اگر هم بخواین که ابتدا فقط لاگین داشته باشین باید از قالبی استفاده کنید که دارای صفحه اینترو باشه که مايول لاگین رو در اون قرار بدید البته یه کار دیگه هم میشه کرد و اون اینه که با یه دستور شرطی قالب کاربرانی که به وب سایت وارد شدن رو عوض کنید و قالب پیش فرض یه قالب ساده فقط با یک موقعیت برای لاگین باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر