ma3030 1 ارسال شده در بهمن 93 سلام.من دارم یه سایت طراحی میکنم و رو به اتمامه.الان یه مشکل پیدا کرده اونم اینکه وقتی یوزر و پسورد ورود به مدیریتو میزنم یه صفحه خالی مثل این عکس زیر باز میشه.کسی میتونه کمک کنه؟خیلی حیاتیه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 93 وقت بخیر آیا قالب مدیریت را نیز ویرایش کرده اید و یا اینکه در آخر افزونه ای جدید نصب کرده اید که بعد از آن این مشکل پیش آمده است ؟ اگر جواب بله است از طریق روش آزمون و خطا افزونه ها را از طریق دیتابیس غیرفعال کنید تا ببیند مشکل حل میگردد یا خیر " آموزش در جومینا موجود است جستجو کنید" و اگر خیر است باید اطلاعات مربوط به دسترسی هاست و مدیریت را برای یک از مدیران جومینا ارسال نمایید تا بررسی بیشتر انجام شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در بهمن 93 وقت بخیر آیا قالب مدیریت را نیز ویرایش کرده اید و یا اینکه در آخر افزونه ای جدید نصب کرده اید که بعد از آن این مشکل پیش آمده است ؟ اگر جواب بله است از طریق روش آزمون و خطا افزونه ها را از طریق دیتابیس غیرفعال کنید تا ببیند مشکل حل میگردد یا خیر " آموزش در جومینا موجود است جستجو کنید" و اگر خیر است باید اطلاعات مربوط به دسترسی هاست و مدیریت را برای یک از مدیران جومینا ارسال نمایید تا بررسی بیشتر انجام شود موفق باشید مربوط به فایل های قالب نیست چون فایل های جدید هم که جایگزین کردم بازم همین مشکل بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در بهمن 93 مربوط به فایل های قالب نیست چون فایل های جدید هم که جایگزین کردم بازم همین مشکل بود مشلکلو پیدا کردم اما راه حلشو نه....فقط منوهای مدیریت و آیکون های زیریشون که مربوط به دخیره و تنطیماته ناپدید شدن.باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 93 وقت بخیر به آدرس زیر رفته www.site.com/administrator/index.php?option=com_modules سپس قسمت ماژول های مدیریت را انتخاب کنید از آنجا ماژول های منو و ... مربوط به قسمت مدیریت را نگاهی بندازید که آیا فعال هستند یا خیر؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام این مشکل برای اینه که سطح دسترسی مربوط به مدیران سایت رو به اشتباه ویرایش یا حذف کردید که بصورت پیشفرض ویژه است برای حل مشکل میبایست تغییراتی در دیتابیس انجام بدید . قبلا تو یک تاپیکی طریقه اینکار رو توضیح داده بودم . سرچ کنید به نتیجه خواهید رسید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر