khore_64 1 ارسال شده در بهمن 93 با سلام من میخواستم بدونم که از کجا میتونم کپی رایت کامپوننت k2 را حذف کنم در واقع روش حذف این جمله رو میخواستم بدونم K2 v2.6.7 | Copyright © 2006-2015 [/size] JoomlaWorks Ltd. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- و همچنین برای حذف بخش about در information چه کار باید بکنم ؟؟؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- و یک سوال دیگه چه طوری میتونم ایکوت joomlareader رو که در کامپوننت کی 2 در صفحه اول میاد رو حذف کنم -------------------------------------------------------------------------------------------------------- کسی نمیدونه جواب این سوالا رو ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 خواهشنمدم برای هر پرسش تاپیک جداگانه ای ایجاد نمایید. قوانین انجمن-نشانی وبگاه خود را بگذارید تا بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در بهمن 93 اخه تو نشانی وبگاهم شما چی رو چک میکنین ؟ کامپوننت کا 2 هست همشون هم مثل هم هستن من که نمیتونم دسترسی مدیریتش رو به شما بدم تو بخش view site هم مشکلی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) باسلام دوست عزیز وظیفه کسی نیست که بره برای شما کامپوننت k2 رو نصب کنه و ببینه از کجاش میشه این موقعیت هارو حذف کرد درضمن حذف کپی رایت اگه کار درستی بود که براش دسترسی میزاشتن و اگه کمک میخواهید باید به یه نحوی سایت شما در دسترس کمک کننده قرار بگیره ، حالا چه یوزر پس لازم باشه چه لازم نباشه و فقط دمو بخواد درضمن برای دادن دسترسی هزار راه متفاوت هست که فکر میکنم اصلا لازم نیاشه شما مرحمت بفرمایید k2 هم ورژن های متفاوتی داره ، برای همین دمو لازم هست ارادت یاعلی ویرایش شده بهمن 93 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در بهمن 93 دوست عزیز من هم نگفتم وظیفه شما یا دیگرانه که به من کمک کنین و نخواستم کسی بره برای کار من چیزی نصب کنه سوال پرسیدم و کسایی که این کار رو انجام دادن و بلدن میتونن جواب بدن من کسی رو مجبور نکردم بیاد کپی رایت برداشتن رو به من آموزش بده کسایی که فکر میکنن کار اشتباهیه که دنبالش نمیرن ، یا بلد هم باشن به دیگران یاد نمیدن در ضمن ورژن کا2 رو هم من اعلام کردم در همون پست اول ممنون از پیگیریتون -------------------------------------------------------------------------------------------------------- و اینکه اگر شما کمی امنیت اطلاعات بدونین هیچ وقت ساده ترین پسورد هاتون رو هم در اختیار نزدیکترین آدمای زندگیتون نمیزارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام هدف از ایجاد انجمن کمک به همدیگر هستش شما میخواهید اون قسمت ها نباشه با دوتا دستور css ساده میشه اون قسمت هارو کاری کرد که نشون داده نشه فقط اگه من الان بیام به شما بگم برو تو کلاس .k2-copyright دستورات رو اضافه کن درست میشه بعد بری جایگذین کنی و جواب نگیری دوباره بخوای پیگیری کنی خوبه یا اینکه من سایت رو ببینم و کلاس و آدرس درست رو بهتون بدم؟؟؟؟؟؟؟؟ چون ممکنه اسمی از کلاس های قالبتون هم لازم باشه برای select کردن حالا اختیار باخودتونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ارادت یاعلی 2 واکنش ها : m4mali و khore_64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 و اینکه اگر شما کمی امنیت اطلاعات بدونین هیچ وقت ساده ترین پسورد هاتون رو هم در اختیار نزدیکترین آدمای زندگیتون نمیزارین اگر شما درمورد امنیت مسئله دارید ، میتونم بهتون بگم که هیچ چیز در هیچ جای جهان امن نیست چه برسه به یه جوملای ساده... (عذر خواهی از عزیزان جوملاکار ، و مدیران..) شما اطلاعاتتون رو در یک فضایی ذخیره کردید که اصلا نمیدونید کجا هست !!!! (اینترنت) و چه قدر اطلاعات شما امنیت دارند ارادت یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در بهمن 93 فکر میکنم روش اول بهتره چون آدما کاری رو انجام بدن یاد میگیرن اونجوری برای من راحت تره ولی یاد نمیگیرم و در موارد مشابه باید هی بیام تایپیک ایجاد کنم دیگران هم میتونن با خوندن این تایپیک یاد بگیرن شما که نمیتونین از همه دسترسی بگیرین و براشون درست کنین البته شاید بتونین ولی همیشه که آنلاین نیستین -------------------------------------------------------------------------------------------------------- اگر شما درمورد امنیت مسئله دارید ، میتونم بهتون بگم که هیچ چیز در هیچ جای جهان امن نیست چه برسه به یه جوملای ساده... (عذر خواهی از عزیزان جوملاکار ، و مدیران..) شما اطلاعاتتون رو در یک فضایی ذخیره کردید که اصلا نمیدونید کجا هست !!!! (اینترنت) و چه قدر اطلاعات شما امنیت دارند ارادت یاعلی حق کاملا با شماست من خدای امنیت هم باشم یکی از من بهتر همیشه هست ولی دلیلی نداره که چون دارم از یه جوملای ساده استفاده میکنم پس پسوردش رو بیام به همه بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) فکر میکنم روش اول بهتره چون آدما کاری رو انجام بدن یاد میگیرن اونجوری برای من راحت تره ولی یاد نمیگیرم و در موارد مشابه باید هی بیام تایپیک ایجاد کنم دیگران هم میتونن با خوندن این تایپیک یاد بگیرن شما که نمیتونین از همه دسترسی بگیرین و براشون درست کنین البته شاید بتونین ولی همیشه که آنلاین نیستین دوست گرامی بنده از شما یک دمو خواستم . نگفتم که یوزر یا پسورد بدین. چون دوباره پرسیدین کسی نمی دونه خواستم کمکتون کنم. اگر هم مایل نیستین نشانی وبگاه تون رو بذارین. کسی شما رو مجبور نکرده. بحثی هم نیست ویرایش شده بهمن 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : khore_64 و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام آقا کی گفت پسورد!!!!؟؟؟؟ -نشانی وبگاه خود را بگذارید تا بررسی کنیم عزیزم این آدرس سایتت رو بده ما هم ببینیم لذتشو ببریم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در بهمن 93 دوست گرامی بنده از شما یک دمو خواستم . نگفتم که یوزر یا پسورد بدین. چون دوباره پرسیدین کسی نمی دونه خواستم کمکتون کنم. اگر هم مایل نیستین نشانی وبگاه تون رو بذارین. کسی شما رو مجبور نکرده. بحثی هم نیست من هم نیومدم هی بگم دسترسی نمیدم نمیدم دوستمون musio کامنت زدن من در جواب ایشون وجواب دادم اصلا هم قصد توهین نداشتم و ندارم از همه هم ممنونم که میخوان مشکل من برطرف شه و از musio هم تشکر فراوان میکنم که جای دیگری مشکلم رو برطرف کردن -------------------------------------------------------------------------------------------------------- چشم هر وقت آپلودش کردم لینکش رو میزارم شما هم ببنید و از نظراتتون استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر