alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 93 درود دوستان من مشکلی دارم در سایت مبنی بر اینکه برخی مطالبم ارور 404 می دهد البته من یک مطلب ارور 404 تعریف کرده ام که همان نمایش داده میشود حال اگر بیایم مجموعه مطلب را تغییر دهم مشکل حل میشود اما دوباره که مجموعه اصلی خودش را جایگزین میکنم ارور می دهد. دوستان لطفا کمک فرمایند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 درود دوستان من مشکلی دارم در سایت مبنی بر اینکه برخی مطالبم ارور 404 می دهد البته من یک مطلب ارور 404 تعریف کرده ام که همان نمایش داده میشود حال اگر بیایم مجموعه مطلب را تغییر دهم مشکل حل میشود اما دوباره که مجموعه اصلی خودش را جایگزین میکنم ارور می دهد. دوستان لطفا کمک فرمایند باسلام والا من که نفهمیدم چی شد؟؟ :/ میشه واضح تر بگید یا دمو قرار بدید؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 93 باسلام والا من که نفهمیدم چی شد؟؟ :/ میشه واضح تر بگید یا دمو قرار بدید؟؟ یاعلی درود لطفا به سایت نگارستان به آدرس http://www.negarstan.com «مراجعه نمایید در منوی پزشکی، مطلبی با عنوان «پیشگیری از سرطان می بینید اگر روی آن کلیک کنید ارور 404 برای شما نمایش داده میشود. حال اگر من مجموعه این مطلب را از پزشکی به مثلا اطلاعات عمومی تغییر دهد و مطلب را در منوی دانستنی ها- اطلاعات عمومی پیدا کرده وباز کنم ارور مشاهده نمی شود. چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در بهمن 93 سلام جوابت ساده است مجموعه پزشکی غیرفعال است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 93 سلام جوابت ساده است مجموعه پزشکی غیرفعال است درود دوست خوبم اما مشکل اینجاست که بقیه مطالب پزشکی مشکلی ندارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در بهمن 93 پس مطلب رو حذف کنید و یه مطلب جدید بسازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر