amir-ali 0 ارسال شده در بهمن 93 سلاممی خواستم بدونم میشه فایل زبان یه افزونه ای رو که افزونش تو یه سایتی نصب هست رو دانلود کرد؟مثلا اگر تو سایت من افزونه جی کامنت نصب هست ، میشه فایل زبان این افزونه رو دانلود کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 نمیشه اون رو از یک سایت که نصبش کرده استخراج کرد باید خودت بنویسی یا از جایی که فایل زبان رو منتشر کرده دانلود کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-ali 0 ارسال شده در بهمن 93 داخل یه سایت یه افزونه نصب هست که فارسی هست منم فایل زبانش رو خیلی احتیاج دارم. می خوام فایل زبان رو از همون سایت دانلود کنم. یعنی هیچ راهی نداره؟ متاسفانه افزونه فارسی شدش هیچ جا منتشر نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 به مدیریت سایت بگو بهت بدش کدام افزونه شاید راحت ترجمه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-ali 0 ارسال شده در بهمن 93 نه گفتند که فعلا انتشارش نمیدند ترجمش هم خیلی زیاده نمیشه وقت گذاشت و ترجمش کرد یعنی واقعا هیچ راهی نداره برای دانلودش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidka 1 ارسال شده در اسفند 93 هیچ راهی جز ادمین سایت نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر