neda1358 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان با نصب نسخه 3 جوملا مشکل دارم در مرحله نصب همه مراحل با موفقیت انجام می شه ولی در مرحله نصب پایگاه داده ها به مشکل می خوره و گیر می کنه و جلوتر نمی ره در مورد جوملا 2.5 در همون مرحله اول که انتخاب زبان و نصبش هست به مشکل می خوره روی لوکال دارم نصب می کنم و نسخه های نصبی رو از همین سایت داونلود کردم حتی نسخه های نصبی رو از جوملا فارسی هم داونلود کردم ولی همه جا این مشکل وجود داره اخرین نسخه زمپ رو نصب کردم ویندوزم هم 7 هستش لطفا راهنمایی بفرمایید چون می خوام اول سایتم لوکال طراحی بشه بعد ببرم روی هاست چون سرعت اینترنت کمه و انلاین نمی شه کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام مشکل از سرور مجازی هستش دوتا راه هست: اگر میخواهید جوملا 2.5 کار کنید میتونید xampp 1.7.3 رو استفاده کنید اگر میخواهید جوملا 3 کار کنید بهتر هست که آخرین نسخه wamp رو نصب کنید درکل پیشنهادم wamp هستش اینم لینک دانلود wamp آخرین نسخه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1358 0 ارسال شده در بهمن 93 دوست عزیز بی نهایت سپاسگذارم مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر