respina72 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام ببخشید به یه مشکلی برخوردم...میخوام سایتم رو فعلا روی لوکال نصب کنم اما وقتی xampp رو نصب کردم قسمت MySQL اجرا نمیشه و خطای زیر رو میده:MySQL shutdown unexpectedly.This may be due to a blocked port, missing dependencies,improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.Press the Logs button to view error logs and checkthe Windows Event Viewer for more cluesIf you need more help, copy and post thisentire log window on the forumsشما میدونید چرا؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 93 فکر کنم به این خاطر باشه احتمالا پرت 80 شما توسط یک نرم افزار پرشده. معمولا IIS یا oovoo اینکار رو میکنهمیتونی پرت xampp رو تغییر بدی به 8080 1 واکنش ها : respina72 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام به انجمن خودتون خوش آمدید مربوط به پورت mysql هستش در کنترل پنل xampp گزینه config رو بزنید و وارد گزینه sevice and port setting شوید از اینجا میتونید پورت پیش فرض mysql رو عوض کنید یاعلی 1 واکنش ها : respina72 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر