farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) با سلام من همیشه ابتدا سایت رو روی لوکال طراحی می کنم بعد منتقل می کنم به هاست و شاید تا حالا 50 بار این کار رو کرده باشم. اما اینبار می خام سایتی که روی سرور هست و ناقص هستش رو به لوکال منتقل کنم و بعد از کامل شدن منتقل کنم به سرور. از دیتابیس بک آپ گرفتم و اکسپرت کردم تو دیتابیسی که در لوکال ساخته بودم. این موارد رو هم به به شکل زیر تغییر دادم public $host = 'localhost';public $user = 'root';public $password = '';public $db = 'نام دیتابیس'; اما به ارور زیر مواجه میشوم. چکار باید بکنم. Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at admin@example.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/2.4.9 (Win64) PHP/5.5.12 Server at localhost Port 80 ویرایش شده بهمن 93 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام با اکیبا بکاپ انتقال بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 93 ممنون بابت راهنمایی تون دوستان نظر دیگری ندارند؟ این ارور دقیقا چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام این همون ارور 500 هستش . این ارور چه موقع نشون داده میشه ؟ شما از فایل htaccess. تون یک کپی تهیه کنید و بعد حذفش کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه تو فایل کانفیگ هم تنظیمات سئو رو غیرفعال کنید (مربوط به mod_rewrite) موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر