mnkh97 7 ارسال شده در بهمن 93 با سلام از موقعی که سرور را تغییر دادم هنگام ارسال مطلب جدید و یا ادیت آنها و همچنین ادیت ماژولها به مشکل بر خوردم و یه سری کاراکترهای نامفهوم نمایش داده میشه جوملا هم 2.5.28 می باشد جداول دیتابیس هم ریپیر کردم ولی فایده نداشت ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 با سلام از موقعی که سرور را تغییر دادم هنگام ارسال مطلب جدید و یا ادیت آنها و همچنین ادیت ماژولها به مشکل بر خوردم و یه سری کاراکترهای نامفهوم نمایش داده میشه جوملا هم 2.5.28 می باشد جداول دیتابیس هم ریپیر کردم ولی فایده نداشت ممنون باسلام با مدیریت هاستتون درمیان بگذارید در رابطه با collation های دیتابیستون احتمالا مشکل دارند و روی زبان فارسی تنظیم نیستند یاعلی 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در بهمن 93 ممنون ولی همگی جداول بر روی utf8_general_ci ست شدن دیگه مشکل از کجا می تونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 ممنون ولی همگی جداول بر روی utf8_general_ci ست شدن دیگه مشکل از کجا می تونه باشه؟ باسلام موقعی که از دیتابیستون خروجی میگرفتید collation روی uf8 بود؟؟ یکبار هم به صورت دستی در یکی از جداول متنی وارد کنید ببینید در این صورت هم مشکل دارد؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در بهمن 93 دستی وارد کردم، درست نمایش می ده مشکل از این نیست آخه خود متنهای ادمین جوملا را هم به این شکل نمایش می ده توی زبان انگلیسی هم همینطوره دوستان نظر دیگه ای ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما یکی یکی پلاگین های سمت ادمین را غیر فعال و تست کنید ببیند مشکل از کدام ماژول هست 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در بهمن 93 با تشکر مشکل از یکی از پلاگینها بود که فکر کنم در حدود زمانهای انتقال هاست نصب کرده بودم دوباره نصب کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر