poyabahram 0 ارسال شده در بهمن 93 پارک کردن دامنه در ساب دامینبا سلامبنده میخوام توسط دو دامنه سایتمو راه اندازی کنم ولی میخوام پروژه اصلیم تو ساب دامین یه سایتی باشه حالا سوالم اینه آیا بعد اینکه ساب دامین کردم آیا میتونم دامنه دیگرو پارک دامین این دامین کنم یعنی میتونم از ساب دامین پارک دامین بگیرم لطفا راهنمایی کنید مثلا xx.ir میخوام از این یه سابدامین shot.xx.ir بگیرم حالا یه دامنه ای رو روی این سابدامین shot.xx.ir پارک کنم مثل yy.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام ساب دامین ها در دنیای وب به معنی یک دامنه اختصاصی هستند میتونید انجام بدید ، هیچ مشکلی نداره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در بهمن 93 باسلام ساب دامین ها در دنیای وب به معنی یک دامنه اختصاصی هستند میتونید انجام بدید ، هیچ مشکلی نداره یاعلی یعنی من از سایب دامینم میتونم یه دامنه روش پارک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دامنه و زیردامنه زیر رو در نظر بگیرید joomina.ir forum.joomina.ir حالا میخواهید با زدن نام دامنه test.ir زیردامنه forum.joomina.ir باز شود؟؟ درسته؟؟ فک کنم نشه اینکارو کرد ، باید روی دامنه test هم هاست داشته باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 93 سلام شما پارک کردن دامنه در ساب دامینبا سلامبنده میخوام توسط دو دامنه سایتمو راه اندازی کنم ولی میخوام پروژه اصلیم تو ساب دامین یه سایتی باشه حالا سوالم اینه آیا بعد اینکه ساب دامین کردم آیا میتونم دامنه دیگرو پارک دامین این دامین کنم یعنی میتونم از ساب دامین پارک دامین بگیرم لطفا راهنمایی کنید مثلا xx.ir میخوام از این یه سابدامین shot.xx.ir بگیرم حالا یه دامنه ای رو روی این سابدامین shot.xx.ir پارک کنم مثل yy.ir سلام با مثال میگم متوجه بشید ساب دامین test.xxx.ir دامنه دوم yyyy.ir میتونید ساب دامین رو ایجاد کنید و دامنه دوم رو ادد دامین کنید روی پوشه ساب دامین یعنی وقتی ساب دامین میکنید یه پوشه test باید بسازید حالا دامنه دوم رو روی پوشه test ادد دامین کنید راه دوم ساب دامین رو ایجاد کنید سپس دامنه دوم رو ریداکتوری کنید یعنی با باز کردن دامنه yyyy.ir خودکار منتقل بشه به test.xxx.ir 1 واکنش ها : poyabahram نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر