edvard 2 ارسال شده در بهمن 93 با سلام خدمت اساتید جوملا کار ممنون میشم کمکم کنید. دوستان من یک قالب از سایت rocket theme گرفتم کل قالبو راست چین کردم تمام کامپونتها و افزونه های داخل اونم ترجمه کردم همه چی اوکی شده الی وقتی یک مطلب اضافه میکنم یه الگو داره برای زمان انتشار مطلب که تاریخ رو به صورت میلادی نشون میده ممنون میشم راهنمای کنید تاریخو چه جور اصلاح کنم مرسی سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دمو قرار بدید تا دوستان ببینند ، اگر لازم به دسترسی باشه اعلام میکنند ذهنی که نمیشه گت کجای قالب باید ویرایش بشه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام بطور کلی ، نمایش تاریخ مطالب ارتباطی به قالب نداره . برای ارسال مطلب اگراز امکانات هسته استفاده میکنید که مربوط به جلالی سازی هسته میشه و اگر از افزونه ای مثل K2 استفاده میکنید که باید افزونه ادیت بشه . در مورد K2 ، راه حلش قبلا در انجمن توضیح داده شده است جهت اطمینان با قالب دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر