hadimtn 2 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) سلام. یه بستهی نصبی دارم که تو لوکال نصب شده، بروزرسانی کردم و یه مشکل ایجاد شد؛ وقتی نام کاربری و رمز عبور رو وارد میکنم و دکمه ی ورود رو فشار میدم به صفحه ی مدیریت وارد نمیشه!!! و خطای زیر رو میده: Fatal error: Class 'JControllerLegacy' not found in C:\xampp\htdocs\NiceMobir\administrator\components\com_cpanel\cpanel.php on line 13 راه حل چیه؟! فکر کنم بروزرسانی هم تکمیل نشد و خطا داد! ویرایش شده بهمن 93 توسط hadimtn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام. یه بستهی نصبی دارم که تو لوکال نصب شده، بروزرسانی کردم و یه مشکل ایجاد شد؛ وقتی نام کاربری و رمز عبور رو وارد میکنم و دکمه ی ورود رو فشار میدم به صفحه ی مدیریت وارد نمیشه!!! و خطای زیر رو میده: Fatal error: Class 'JControllerLegacy' not found in C:\xampp\htdocs\NiceMobir\administrator\components\com_cpanel\cpanel.php on line 13 راه حل چیه؟! فکر کنم بروزرسانی هم تکمیل نشد و خطا داد! یک دور پکیج های به روز رسانی رو از سایت خود جوملا دانلود کنید و دستی بهش اضافه کنید بعد از اون نسخه کامل ورژن جوملایی رو که سایتتون رو بهش ارتقاع دادید رو دانلود کنید و در پوشه پروژه اکسترکت کنید و در مرحله آخر پوشه installation رو پاک کنید اگر مشکل از عدم به روز رسانی کامل باشه با این کار مشکلتون حل میشه اگر نشد مشکل میتونه از عدم هماهنگی ورژن پی اچ پی باشه تا عدم تطابق ماژول ها یا کامپوننت های پکیج شما با نسخه جدید جوملا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز مجدد به روزرسانی رو انجام بدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر