f_karimian 2 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) سلام دوستان من میخوام هر هفته برای کابران سایت و مشتریا یه خبرنامه ارسال کنم خبرنامه نسخه تجاری رو استفاده می کنم فهرست ایجاد کردم کاربرا رو به فهرست دادم و یه خبرنامه ایجاد کردم و الان میخوام بفرستم نمیره و خطا داره ضمنا مشکل ارسال ایمیل ندارم چون با ثبت نام کاربر ایمیل فعال سازی برای کاربر میره و مشکلی نیست.با ایمیل یاهو و ایمیل سایت هم تست کردم نشد. لطفا راهنماییم کنید.ممنوم | SMTP Connect() failed. SMTP Connect() failed.| SMTP -> ERROR: Failed to connect to server: Connection timed out (110) ویرایش شده بهمن 93 توسط f_karimian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما تنظیمات ایمیل جوملا تون با چی تنظیم شده ؟ چون این خطا میگه با smtp نمی تونه متصب بشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_karimian 2 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما تنظیمات ایمیل جوملا تون با چی تنظیم شده ؟ چون این خطا میگه با smtp نمی تونه متصب بشه ! بررسی کردم حتما باید php mail باشه برای یه سایت دیگه ارسال شد. حالا یه مشکل دیگه اتفاق افتاد.ایمیل تستی و دستی ارسال میشه اما ایمیل اتوماتیک ارسال نمیشه توی تاریخ ایجاد بعدی یه تاریخ الکی میده --->773-01-0-120 08:30 ادیت هم میکنم بعد ذخیره دوباره خرابش میکنه آخرین زمان اجرا هم همینطوره نوع ایجاد هم خودکار زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_karimian 2 ارسال شده در بهمن 93 راه حل مشکلم رو میذارم که اگر کسی نیاز داشت استفاده کنه من از طریق سایت نتونستم cron jobs بسازم از سایت setcronjobj.com برای ساخت استفاده کردم البته بعد از یه تاریخ مشخصی باید renew کنید. ازاین لینک هم برای حل مشکل مربوط به cron jobs میتونید استفاده کنید http://www.acyba.com/acymailing/129-acymailing-cron-task.html موفق باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر