cyber110 0 ارسال شده در بهمن 93 سلاممن یه مجموعه به نام " رویدادهای هفته" درست کردم. منو هم به همین نام ساختمیه ماژول هم به نام " رویدادهای هفته" دارمحالا وقتی تو تنظیمات ماژول در قسمت منبع مجموعه رو انتخاب میکنم وهمون مجموعه ای که ساختم ( یعنی مجموعه رویدادهای هفته) رو انتخاب میکنم ولی مطالب اون مجموعه رو نمایش نمیده!!!!مشکل از کجاست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام از چه ماژولی استفاده میکنی؟ کلا مطلبی نشون نمیده یا مطلب یه مجموعه دیگه رو نشون میده؟ 1 واکنش ها : cyber110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cyber110 0 ارسال شده در بهمن 93 نام خاصی نداره تصویرشو گذاشتم برات این قالب رو خریداری کردم از شرکت خلیلان رسانه آدرس سایتم: darolvelayah.ir یه نگاهی بنداز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 این طوری نمیشه دست رسی مدیریت رو برام بفرست 1 واکنش ها : cyber110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cyber110 0 ارسال شده در بهمن 93 این طوری نمیشه دست رسی مدیریت رو برام بفرست واتس آپ داری؟ شمارتو بده تو اون پیام بدم برات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز روی اسم شخص مورد نظر ماوس رو نگه دارید گزینه پیغام خصوصی رو بزنید میتونید به صورت خصوصی ارتباط برقرار کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام من هرچه نگا کردم مشکلی ندیدم حتی مطالب مجموعه های دیگه رو نشون میده اما مال این مجموعه رو نشون نمیده با پشتیبانی شرکت تمماس بگیر یا شای دوستان دیگه کمک کنن شاید من تمرکز درستی روش نکردم (حالم زیاد خوش نیست) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر