ahmadsoft 0 ارسال شده در بهمن 93 با سلام احتیاج به ی پایگاه اطلاعات دارم که مثلا خودم مشخصات 100 نفرو وارد کنم بعد ی قسمت تو سایت باشه که بازدیدکننده با وارد کردن شماره شناسنامه بتونه اون اطلاعاتو ببینه . ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 با سلام احتیاج به ی پایگاه اطلاعات دارم که مثلا خودم مشخصات 100 نفرو وارد کنم بعد ی قسمت تو سایت باشه که بازدیدکننده با وارد کردن شماره شناسنامه بتونه اون اطلاعاتو ببینه . ممنون میشم کمکم کنید باسلامخوب مشکلتون چی هست حالا?? یعنی کجاشو نمیتونید انجام بدید?? یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadsoft 0 ارسال شده در بهمن 93 باسلام خوب مشکلتون چی هست حالا?? یعنی کجاشو نمیتونید انجام بدید?? یاعلی خب چطور در جوملا این کار رو انجام بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 خب چطور در جوملا این کار رو انجام بدم ؟باسلامباید افزونه نویسی بلد باشین یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadsoft 0 ارسال شده در بهمن 93 باسلام باید افزونه نویسی بلد باشین یاعلی باسلام باید افزونه نویسی بلد باشین یاعلی آیا افزونه ی آماده ای برای این کار وجود نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 آیا افزونه ی آماده ای برای این کار وجود نداره ؟باسلامبعید هست ، چون شما یک کار اختصاصی میخواهید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر