alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 93 با سلام در قالبی که طراحی کردم یک دایو container دارم که موقعیت های content و left در اون قرار دارند.به دایو container ارتقاع دستی دادم که بک گراند اون نمایش داده بشه. حال مشکل اینجاست اگر طول مطلب زیاد باشه و ارتفاع اون از ارتفاع دستی که دادم بیشتر باشه بکگراند نمایش داده نمیشه.خواهشمندم اساتید راهنمایی بفرمایید.بطور مثال برروی لینک کلیک نمایید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 یک سوال یک تاپیک نه یک سوال دو تاپیک دوست عزیز 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) به خط 621 در فایل css برو و به item-page خاصیت بکگراند رو بده ویرایش شده بهمن 93 توسط قدیر کیانی 1 واکنش ها : alikarimi8 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 93 به خط 621 در فایل css برو و به item-page خاصیت بکگراند رو بده این فضایی که بک گراند نداره دقیقا وسط item-page و موقعیت left قرار داره.پس با دادن بک گراند به itempage که مطالب در اون قرار میگیره مشکل حل نشد... در ضمن بدلیل مشکل انجمن یا مرورگر به اشتباه دوبار پست شد... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 این مشکل قالبی هست که شما طراحی کردی شما div والدت وثلا 700px عرض داره حالا مجموع عرض div های فرزند باید مساوی والد باشه اما مال شما کمتره و وسط دوتا div فرزند فضای خالی هستش یاعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 93 این مشکل قالبی هست که شما طراحی کردی شما div والدت وثلا 700px عرض داره حالا مجموع عرض div های فرزند باید مساوی والد باشه اما مال شما کمتره و وسط دوتا div فرزند فضای خالی هستش یاعلی خب این فضای خالی را از عمد ایجاد کردم.و در طراحی از این قالب الهام گرفته ام. چه کنم هم فضای خالی باشد و هم بک گراند داشته باشد؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 توی قالبی که شما فرمودید به قسمت سمت چپ یه :after داده شما هم باید این کار رو بکنی 1 واکنش ها : alikarimi8 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 93 این کد را اضافه کردم: #left::after { background:#06F; } اما متاسفانه برطرف نشد... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) سلام شما نگاه کن ببین اون به :after چه استایل هایی داده توهم دقیقا همونارو بده ویرایش شده بهمن 93 توسط قدیر کیانی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام لطفا از ایجاد تاپیکهای متعدد برای طرح یک سوال خودداری فرمایید ! پاسخ رو در تاپیک قبلیتون گفتم تاپیک قبلیتون : http://forum.joomina.ir/topic/29906-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DA%A9-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8/ تاپیک بسته شد ! موفق و پیروز باشید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر