imansham 0 ارسال شده در بهمن 93 اسلام. من یک سایتی دارم که داخلش پست های متعدد و زیادی گذاشتم. اما الان به این نتیجه رسیدم که باید یک متن یا یک shortcode خاص رو به انتهای تمام این پست هام اضافه کنم. از جایی که مطالبم زیاد هست. آیا راهی هست که اینکار رو بصورت خودکار بتونم انجام بدم ؟ مثلا توی یک shortcode میخوام یک پیغامی رو بزارم و بگم این پیام بصورت اوتوماتیک ( داخل متن پست هام ) قرار بگیره. یعنی یه جورایی خودکار ویرایش بشن پست های مورد نظرم. راه پیشنهادی شما دوستان چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام یه پلاگین رایگان اقای رامین انگوتی نوشتن و تو سایتشون انتشار دادن شما تو این پلاگین میتونید تنظیم کنید که زیر تمام مطالب یک مطلب یکسان نمایش داده بشه 1 واکنش ها : imansham نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام یه پلاگین رایگان اقای رامین انگوتی نوشتن و تو سایتشون انتشار دادن شما تو این پلاگین میتونید تنظیم کنید که زیر تمام مطالب یک مطلب یکسان نمایش داده بشه عذر میخوام ! من آقای رامین انگوتی رو میشناسم ؟! شما که لطف کردید پاسخ دادید آدرس سایتشونم میدادید دیگه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام ادرس صفحه افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر