چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام من وقتی روی پوشه ادمین رمزمیزارم مدیریت ارور404 میده مدیر هاست میگه باید از حالت ریدایرکت خارج کنید و یا پسورد گذاری روی پوشه ادمین باید در فولدر fa انجام شود این دوکار چگونه باید انجام داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما شما ریدایرکت می کنید یا رمز قرار می دهید ؟ اگر رمز بگذارید نباید 404 بده ! منظور از پوشه fa هم متوجه نشدم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام من رمزمیزارم روی ادمین ریدایرکت میشه خطای404 میده رمزدر فولدرfa این نقل قول از اقای فرحزادیان بود ایشون این دوراه را اعلام کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما به چه ادرسی ریدایرکت می شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام همون ادرس مدیریت بعد ادمینستورfa اضافه میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما یعنی وقتی رمز را بر میدارید این ریدایرکت برداشته میشه ؟ سایت تون در دو پوشه است ؟ یکی fa و دیگری .. ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام بله وقتی رمز نداره ریدایرکت نمیشه سایت من دوزبانست f ,e نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام اقای میری پس چه شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما در صورت امکان دسترسی بفرمایید بنده برسی کنم در این حالت نمی توانم بگویم مشکل کجاست ! 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام دست رسی پ خ شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر