reza1388 5 ارسال شده در بهمن 93 با سلام به همگی دوستان می خوام نظرسنجی را درست کنم که طرف با یکی از اطلاعات داده شده فقط بتواند یک بار در نظرسنجی شرکت کند و دوباره قابلیت ثبت در نظر سنجی را نداشته باشه من ممی خواستم بدانم با فرم ساز rsformمیشه این کار رو کرد یا نه توضیحی بدین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در بهمن 93 سلام آری - امکانپذیراست - در واقع باید بعد از ایجاد فرم در بخش مربوط به پردازش فرم که واسه هر فرم هنگام ایجاد موجود میباشد این کار را انجام دهید اینکه چگونه بخواهید نشانی از کاربر تکراری بیابید بستگی به روشی که استفاده میکنید داره.مثلا استفاده از آی پی شخص نظر دهنده یا استفاده از کوکی هر چند هر دو قابل تغییر وپاک شدن هستن و در واقع میشه گفت هیچ روشی وجود نداره که بگی 100 در صد از پر شدن فرم توسط یک نفر به طور متوالی جلوگیری کرد ولی خب با ترکیبی از این روش ها میتونید امکانش رو بالا ببرید واسه کار کردن با امکانات آر اس فرم توی نت بگردید مطالب آموزشی واسه پردازش فرم های اون پیدا میکنید.همچنین واسه بلاک کردن کاربرتکراری بدرود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام آری - امکانپذیراست - در واقع باید بعد از ایجاد فرم در بخش مربوط به پردازش فرم که واسه هر فرم هنگام ایجاد موجود میباشد این کار را انجام دهید اینکه چگونه بخواهید نشانی از کاربر تکراری بیابید بستگی به روشی که استفاده میکنید داره.مثلا استفاده از آی پی شخص نظر دهنده یا استفاده از کوکی هر چند هر دو قابل تغییر وپاک شدن هستن و در واقع میشه گفت هیچ روشی وجود نداره که بگی 100 در صد از پر شدن فرم توسط یک نفر به طور متوالی جلوگیری کرد ولی خب با ترکیبی از این روش ها میتونید امکانش رو بالا ببرید واسه کار کردن با امکانات آر اس فرم توی نت بگردید مطالب آموزشی واسه پردازش فرم های اون پیدا میکنید.همچنین واسه بلاک کردن کاربرتکراری بدرود... با سلام بله راهی وحود ندارد ولی می خوایم با کد ملی باشه که طرف فقط با یک کدملی بتواند در نظر سنجی شرکت کند شما در صورتی که در پردازش کدی می توانید بدیهد برای کمک به من با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 rsform مطمئنان این قابلیت رو داره اما کد نویسی نیاز داره چرا از افزونه های تخصصی استفاده نمیکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در بهمن 93 rsform مطمئنان این قابلیت رو داره اما کد نویسی نیاز داره چرا از افزونه های تخصصی استفاده نمیکنید خب افزونه اختصاصی چقدر هزینه داره و از کجا آماده میشه تهیه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 خدا خیرت بده یه سرچ بزن نظر سنجی برای جوملا چیزای خوبی گیرت میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام ممنون جستجو زدم ولی اون طوری که من می خوام که با کد ملی بشه ثبت کنه پیدا نکردم و فقط می دونم با فرم ساز ار اس میشه ولی کد نویسی می خواد و زیاد باهاش کار نکردم کسی اگر ماژولی سراغ داره کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر