alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 93 با سلام قصد دارم مشخصات مطلب رو از بالای مطلب بیارم زیر ادامه مطلب؟(با ادامه مطلب در یک دایو قراربگیره) فایل default.php که در مسیر زیر قرار داره رو ویراش کردم یعنی کلیه کدهای مشخصات مطلب رو برداشتم و زیر readmore کپی کردم اما تغییری نکرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید... آیا فایل دیگه ای رو باید ویرایش میکردم؟؟؟ components/com-content/article/views/article/tmpl/default.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما در صفحه مطالب ویژه شده یا در صفحه ای که کل مطلب را قرار می دهد ؟ 1 واکنش ها : alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 93 در صفحه اصلی یعنی ویژه شده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درودبر شما باید در پوشه featured تغییر بدید فایل default_item.php 1 واکنش ها : alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر