مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 با سلام خدمت همه ی دوستان من یه وبسایت دارم میخوام برای کاربرانم یه سیستم حق اشتراک تعریف کنم. شما کدوم کامپوننت پیشنهاد میدید. اگر کسی لینک آموزش کامپوننت رو هم داره بگه. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 93 به نظرم بهترین گزینه میتونه rsmembership باشه. 1 واکنش ها : مهدی جوشقانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 به نظرم بهترین گزینه میتونه rsmembership باشه. مرسی از شما شما لینکی واسه آموزش ساخت گروه و مجموعه و بقیه ی تنظیماتش دارین معرفی کنید به من؟ (البته من خودم جست و جو کردم چیزی پیدا نکردم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 93 سلام وقت بخیر دوست عزیز در مورد آموزش این کامپوننت قدرتمند بسیاری فیلم های به زبان های انگلیسی و فارسی وجود دارد هم به صورت رایگان و پرداخت پول طبیعتا کسانی که مبلغی جهت آموزش دریافت بهتر کار کرده اند و همچنین چند تا آموزش رایگان هم وجود دارد در اولین جستجو های گوگل قرار دارند موفق باشید 1 واکنش ها : مهدی جوشقانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 93 مرسی از شما شما لینکی واسه آموزش ساخت گروه و مجموعه و بقیه ی تنظیماتش دارین معرفی کنید به من؟ (البته من خودم جست و جو کردم چیزی پیدا نکردم) چندان کار کردن باهاش مشکل نیست ... نصبش کن ، یه نگاه اجمالی بنداز اگه بازهم کمک خواستی بفرما تا راهنماییت کنم . 1 واکنش ها : مهدی جوشقانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر