چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام سایت من بالا نمیاد Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام سایت من بالا نمیاد Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL. باسلامتنظیمات دیتابیس رو تو فایل configuration چک کنید که درست باشه به قسمت ادمین دسترسی دارین???? یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام چه چیزی چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام چه چیزی چک کنمباسلامنام دیتابیس نام کاربری و پسوورد سایت روی هاست هست یا لوکال? یاعلی 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام بله رمز قبلی روش بود جدید ریختم سایت بالا امداما هنوز مشکلم با رمز روی پوشه ادمین باقیهمشکلی بارمزاینکه وقتی رمز میزارم موقع ورودبه مدیریت به جای اینکه رمز بخواد صفحه مدیریت با خطای 404 میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام هاست میگه بخاطراینکه دامنه شما ریدایرکت میشود به fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر