d-vahid 2 ارسال شده در بهمن 93 با سلام دوستان من با کامپوننت فوکا فونت یه سایتی رو فونتاشو به فونتای دلخواه تغییر دادم حالا فونتا داخل کروم و اکسپلورر درست نشون داده میشن ولی داخل فایر فاکس به هیچ نحوی بالا نمیان جالب اینه قبل از انتقال از لوکال به هاست درست روی فایر فاکس تست کردم کار میکرد منتهی بعد از تعویض ویندوزم دیگه کار نمیکنه رو فایرفاکس ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 با سلام دوستان من با کامپوننت فوکا فونت یه سایتی رو فونتاشو به فونتای دلخواه تغییر دادم حالا فونتا داخل کروم و اکسپلورر درست نشون داده میشن ولی داخل فایر فاکس به هیچ نحوی بالا نمیان جالب اینه قبل از انتقال از لوکال به هاست درست روی فایر فاکس تست کردم کار میکرد منتهی بعد از تعویض ویندوزم دیگه کار نمیکنه رو فایرفاکس ممنون میشم راهنمایی کنین باسلام دوست عزیز لطفا آدرس سایت رو بزارید تا دوستان بتونند چک کنند یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
d-vahid 2 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز لطفا آدرس سایت رو بزارید تا دوستان بتونند چک کنند یاعلی خدمت عزیزان marjansms.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام تست کردم با کروم و موزیلا مشکل نداشت کش مرورگر و جوملا رو پک کن ببینم باز مشکل داره 1 واکنش ها : d-vahid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 خدمت عزیزان marjansms.ir باسلام مشکلی نبود، کش جوملا و مرورگرتون رو یکبار پاک کنید یاعلی 1 واکنش ها : d-vahid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
d-vahid 2 ارسال شده در بهمن 93 باسلام مشکلی نبود، کش جوملا و مرورگرتون رو یکبار پاک کنید یاعلی اینکارو قبلا کردم ولی متاسفانه نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 اینکارو قبلا کردم ولی متاسفانه نشدباسلامببینید سایتتون مشکلی نداره ، فقط اینکه خودتون نمیتونید بدرستی مشاهده کنید که برمیگرده به کش شدن مرورگرتون رو یکبار ریست کنید و کش رو هم همزمان پاک کنید ببینید نتیجه میگیرید یاعلی 1 واکنش ها : d-vahid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
d-vahid 2 ارسال شده در بهمن 93 باسلام ببینید سایتتون مشکلی نداره ، فقط اینکه خودتون نمیتونید بدرستی مشاهده کنید که برمیگرده به کش شدن مرورگرتون رو یکبار ریست کنید و کش رو هم همزمان پاک کنید ببینید نتیجه میگیرید یاعلی متاسفانه حتی مرورگر رو پاک کردم ولی نشد تنها چیزی که هست اینه که با نسخه قدیمی فایر فاکس مال سال 2012 کار میکنه ولی با نسخه های فعلی خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر