farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 93 با سلام من یک سایت طراحی کردم با نام رویال طرح و خیلی هم روش کار کردم و العان وقتی میزنی تو گوگل گالری سررسید سایت من رو اول یا دوم نشون میده حالا بنا به دلایلی باید اسم سایت خودم رو عوض کنم، اما همان محتوای سایت رویال طرح رو میخام بریزم داخل سایت جدید و سایت رویال طرح رو کامل ببندم یا ریدایرکت کنم به سایت جدید. حالا چند تا مشکل دارم: 1- العان گوگل سایت رویال طرح رو میشناسه و بهش اعتبار میده، چطور میتونم به گوگل بگم که حالا تمام اعتباری که به رویال طرح میدادی رو کامل بی خیال شو و به سایت جدید بده. 2- چیکار کنم که گوگل فکر نکنه که محتوای سایت دوم از سایت اول کپی شده و سایت دوم رو سایت مرجع قرار بده. اگر پیشنهادی دارید حتما استفاده می کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) آدرس سایت اولی و سایتی که میخواهید جایگزینش بشه یکیه ؟ برای بالابردن رتبه سایت در گوگل و ایندکس شدن تمامی مطالب میتوانید از https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=enاستفاده کنید همچنین برای سایت قبلی خود نیز در همین وب مستر گوگل یک اکانت بسازید و اینجا رو مطالعه کنید ************ ویرایش شده بهمن 93 توسط مصطفی صفرعلی لینک به خارج از تالار مجاز نمیباشد . قوانین....! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر