چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام من کدنماد اعتمادم رادرقسمت تبلیغات قرارداده بودم وبایک ماژول تبلیغات بهش موقعیت داده بودم حالا که از جوملا 2.5 به 3 رفتم همین کاروکردم اما به نمایش درنمیاد به نظرشما علت چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در بهمن 93 سلام من کدنماد اعتمادم رادرقسمت تبلیغات قرارداده بودم وبایک ماژول تبلیغات بهش موقعیت داده بودم حالا که از جوملا 2.5 به 3 رفتم همین کاروکردم اما به نمایش درنمیاد به نظرشما علت چیه احتمالا مشکل از ویرایشگر شماست چون اگه کد ای نماد هر تغییری توش انجام بشه نمایش داده نمیشه شما باید از قسمت تنظیمات کلی >سایت >ویرایشگر پیش فرض ،مقدارش رو ویرایشگر ساده قرار بدید و سپس به ماژول مورد نظر برید و کد ای نماد رو که براتون ایمیل شده قرار بدید مشکلتون حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام من حتی یک ماژول درج کد نصب کردم باز هم به نمایش در نیامد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در بهمن 93 سلام من حتی یک ماژول درج کد نصب کردم باز هم به نمایش در نیامد اگر میخواهید دسترسی بدید به همراه کد ای نماد تا درست کنم براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام باتشکر از اقای صفرعلی که کمک کردن مشکل پیداشد 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر