behrad 7 ارسال شده در بهمن 93 درود بر همگی من یک منو گذاشتم توی سایتم در سمت راست که با رنگ سبز مشخص هست و در پرورش طیور چندتا زیر منو دارم که وقتی روش وایمیسم نشون میده زیر منوهامو، ولی وقتی روش نیستم سایتم اسکرول میخوره دلیل چی میتونه باشه؟ اسم منو هم هست maximenuck اینهم سایت سپاسگذار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 درود بر همگی من یک منو گذاشتم توی سایتم در سمت راست که با رنگ سبز مشخص هست و در پرورش طیور چندتا زیر منو دارم که وقتی روش وایمیسم نشون میده زیر منوهامو، ولی وقتی روش نیستم سایتم اسکرول میخوره دلیل چی میتونه باشه؟ اسم منو هم هست maximenuck اینهم سایت سپاسگذار باسلام یعنی چی سایت اسکرول میخوره؟؟؟ خوب متوجه نشدم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در بهمن 93 پایین سایتو نگاه کنید متوجه میشید یه اسکرولی اضافه میشه که میشه کشید سمت چپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 این کد رو overflow-x: hidden !important; تو این فایل در خط اول قسمت body بزارید http://dastchin.net/net/plugins/system/yt/includes/libs/minify/?f=/templates/sj_worldnews/css/template.css 2 واکنش ها : musio و behrad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر