مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام من افزونه فایروال را نصب کردم وطبق عکس یک سری کار ها را گفت انجام بدهم می شود کسی راهنمایی کند باید دقیق چکار کنم تا امنیتم بالا برود ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام من افزونه فایروال را نصب کردم وطبق عکس یک سری کار ها را گفت انجام بدهم می شود کسی راهنمایی کند باید دقیق چکار کنم تا امنیتم بالا برود ممنون2015-01-26_011014.jpg باسلام به جومینا خوش آمدید خوب توی این صفحه داره یک آمار کلی از سایتتون رو نشون میده اون هایی که سبز هستند که هیچ مشکلی ندارند اما اونهایی که قرمز هستند رو باید تنظیمات گفته شده رو اعمال کنید تا تیک سبز بخورند یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 باسلام به جومینا خوش آمدید خوب توی این صفحه داره یک آمار کلی از سایتتون رو نشون میده اون هایی که سبز هستند که هیچ مشکلی ندارند اما اونهایی که قرمز هستند رو باید تنظیمات گفته شده رو اعمال کنید تا تیک سبز بخورند یاعلی ممنون اما چطور باید تغییرشون بدهم این رو لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 ممنون اما چطور باید تغییرشون بدهم این رو لطفا راهنمایی کنید باسلام من 4مورد تو لیستتون میبینم اولی درمورد آپدیت افزونه هست که کاری باهاش نداریم فعلا دومی و چهارمی درمورد دسترسی به پوشه ها هستش که باید که باید دسترسی اونها رو از کنترل پنل هاستتون به 755 تغییر بدید الان روی 777 هستن سومی هم که واضحه میگه برو پوشه تمپ یا همون tmp که توی روت اصلی هستش خالی کن البته فراموش نشه که فایل index.html باید باقی بمونه اگر نبود از یکی از پوشه ها کپی کنید در اینجا موفق باشید یاعلی 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 باسلام من 4مورد تو لیستتون میبینم اولی درمورد آپدیت افزونه هست که کاری باهاش نداریم فعلا دومی و چهارمی درمورد دسترسی به پوشه ها هستش که باید که باید دسترسی اونها رو از کنترل پنل هاستتون به 755 تغییر بدید الان روی 777 هستن سومی هم که واضحه میگه برو پوشه تمپ یا همون tmp که توی روت اصلی هستش خالی کن البته فراموش نشه که فایل index.html باید باقی بمونه اگر نبود از یکی از پوشه ها کپی کنید در اینجا موفق باشید یاعلی ببخشید این عکس رو نگاه کنید منظورش چی هست اگر اون کار را انجام بدهم مشکلی پیش نمیاید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 ببخشید این عکس رو نگاه کنید منظورش چی هست اگر اون کار را انجام بدهم مشکلی پیش نمیاید 2015-01-26_124222.jpg باسلام تغییر رو یادم خدمتتون بگم بله مسیر پوشه تمپ و لاگ رو هم تغییر بدید و در تنظیمات اصلی جوملاتون معرفیش کنید مشکلی بوجود نمیاد یاعلی 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 باسلام تغییر رو یادم خدمتتون بگم بله مسیر پوشه تمپ و لاگ رو هم تغییر بدید و در تنظیمات اصلی جوملاتون معرفیش کنید مشکلی بوجود نمیاد یاعلی ببخشید باید دقیقا به دام قسمت معرفیشون کنم منظورم این هست که به کدام فایل جوملای من 2.5 هست ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام در مدیریت جوملا منوی سایت و تنظیمات کلی رو انتخاب کنید دراینجا از سربرگ مسیر پوشه لاگ رو میتونید عوض کنید و از سربرگ سرور مسیر پوشه تمپ فقط اول پوشه هارو در مسیر دلخواه ایجاد کنید بعد در اینجا مسیرهارو ویرایش کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 باسلام در مدیریت جوملا منوی سایت و تنظیمات کلی رو انتخاب کنید دراینجا از سربرگ مسیر پوشه لاگ رو میتونید عوض کنید و از سربرگ سرور مسیر پوشه تمپ فقط اول پوشه هارو در مسیر دلخواه ایجاد کنید بعد در اینجا مسیرهارو ویرایش کنید یاعلی ممنون ببخشید بهم گفته که فایل شما احتیاج به انتقال فایل configuration.php دارید این رو باید اگر جابجا کردم به کجا معرفیش کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 ممنون ببخشید بهم گفته که فایل شما احتیاج به انتقال فایل configuration.php دارید این رو باید اگر جابجا کردم به کجا معرفیش کنم ممنون باسلام من خودم به شخصه تاحالا این فایل رو جابجا نکردم پیشنهادم درحال حاضر اینه که بهش دست نزنید تا دوستان باتجربه تر و مدیران جواب خوب و مطمئنی بهتون بدهند البته به درد خودمم میخوره ، پس منتظر جواب دوستان در باره این سوال بمونید.. یاعلی 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) باسلام من خودم به شخصه تاحالا این فایل رو جابجا نکردم پیشنهادم درحال حاضر اینه که بهش دست نزنید تا دوستان باتجربه تر و مدیران جواب خوب و مطمئنی بهتون بدهند البته به درد خودمم میخوره ، پس منتظر جواب دوستان در باره این سوال بمونید.. یاعلی جا به جا کردن این فایل پیامدهایی را به دنبال خواهد داشت که دردسر ساز خواهد بود شما زمانی که این فایل را جا به جا می کنید باید فایل های هسته جوملا را دگرگون کنید پس اگر جوملا را بروز کنید سایت به دلیل بازنویسی شدن این فایل ها در هسته نمی تواند فایل Configuration.php را پیدا کند و سایت Load نمی شود و شما هر دفعه باید فایل های هسته را دوباره برای مسیر جدید فایل Configuration.php باز نویسی کنید. پس بهتر است شما ابن کار را انجام بدهید که نیازی نباشد فایل های Core را دگرگون کنید فایل configuration.php را به یک دایرکتوری امن . (می توانید به بالاتر از public_html ) ببرید. و تغییر نام بدهید. برای نمونه joomla.conf 2- سپس یک فایل با همان نام (configuration.php) بسازید و درون ان فایل اصلی را فراخوانی کنید. نمونه <?php require( dirname( __FILE__ ) . '/../joomla.conf' ); ?> برای امنیت بیشتر هم می توانید دسترسی به فایل configuration.php را هم از طریق htaccess ببندید. <files "configuration.php"> Order Deny,Allow Deny from all </files> یا بهتر از آن <Files ~ "\.(tpl|bak|old|ini|htaccess|dist)$"> Order allow,deny Deny from all </Files> <Files *.php> deny from all </Files> <Files ~ "(^index.php|^index2.php)$"> allow from all </Files> خودتان هم کمی جستجو کنید. اگر پرسشی بود برایتان روشنگری خواهم نمود ویرایش شده بهمن 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : مهسا نوری و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر