hiwatt_a 0 ارسال شده در بهمن 93 با سلام من تغییراتی رو که توی سایت اعمال می کنم ، مدت زیادی طول میکشه تا دیده بشه. به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه. لطفا تمامی راه های احتمالی را بیان کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در بهمن 93 با سلام من تغییراتی رو که توی سایت اعمال می کنم ، مدت زیادی طول میکشه تا دیده بشه. به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه. لطفا تمامی راه های احتمالی را بیان کنید با تشکر مشکل از کش سایت می باشد شما باید افزونه ای مثل cachecleaner یا همون پاک کننده کش جوملا رو نصب کنید و بعد از هربار تغییرات در سایت دکمه پاکسازی ذخیره ساز یا پاکسازی کش را بزنید تاکش پاک بشه 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام این نوع افزونه ها هم خوب هستند ولی بدون افزونه هم میشه کش رو پاکسازی کرد . کافیه از منوی سایت به منوی تعمیرات مراجعه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر