akameli 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام من توی rsmembership یه مشکلی دارم کاربری که میاد پرداختش رو انجام میده پرداختش تایید میشه و میره جز کاربران ثبت نام شده قرار میگیره اما مشکلی که هست توی قسمت اشتراک های من اصلا نشون نمیده اشتراکی رو که خریده حتی از توی قسمت کاربران خود rsmembership هم نمیشه بهش اشتراک داد سیو رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته ممنون میشم راهنمایی کنید/. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام من توی rsmembership یه مشکلی دارم کاربری که میاد پرداختش رو انجام میده پرداختش تایید میشه و میره جز کاربران ثبت نام شده قرار میگیره اما مشکلی که هست توی قسمت اشتراک های من اصلا نشون نمیده اشتراکی رو که خریده حتی از توی قسمت کاربران خود rsmembership هم نمیشه بهش اشتراک داد سیو رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته ممنون میشم راهنمایی کنید/. up نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز لطفا اسپم نزنید اگر دوستان بلد باشند حتما راهنمایی میکنند یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر