حمیدرضا آذرشب 0 ارسال شده در بهمن 93 با سلام بنده یه سایت جدید دارم روش کار میکنم. یه قالب آماده است و تقریبا تازه کار هستم. متاسفانه سایت بنده خیلی سرعتش پایینه که فکر کنم به خاطر یه سری از فایلهای سی اس اس و این چیزا باشه که اون رو حل میکنم. دو تا مشکل اولیه دارم. یکی اینکه اگر بخوام سایتم که آدرسش polyethylene-sanattehran.com هست رو به www.polyethylene-sanattehran.com ببرم چه کدی باید نوشته بشه یا چه ماژولی باید داشته باشم. دوم اینکه خیلی توی کروم خوب کار نمیکنه. به نظرم باید یه اکستنشی چیزی باشه که این رو درست کنه. ممنون میشم از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 با سلام بنده یه سایت جدید دارم روش کار میکنم. یه قالب آماده است و تقریبا تازه کار هستم. متاسفانه سایت بنده خیلی سرعتش پایینه که فکر کنم به خاطر یه سری از فایلهای سی اس اس و این چیزا باشه که اون رو حل میکنم. دو تا مشکل اولیه دارم. یکی اینکه اگر بخوام سایتم که آدرسش polyethylene-sanattehran.com هست رو به www.polyethylene-sanattehran.com ببرم چه کدی باید نوشته بشه یا چه ماژولی باید داشته باشم. دوم اینکه خیلی توی کروم خوب کار نمیکنه. به نظرم باید یه اکستنشی چیزی باشه که این رو درست کنه. ممنون میشم از همتون باسلامشما میتونید از کامپوننت های مدیریت seo استفاده کنید یا اینکه به صورت دستی فایل htaccess رو ویرایش کنید . درمورد سوال دومتون باید بگم که منظورتون رو از خوب کار کردن متوجه نمیشم??? مثلا خوب نمایش نمیده?? یعنی جابجا هست موقعیت ها?? بیشتر توضیح بدید ( جزیی تر ) یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر