نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 من در سایتم یک صفحه تماس با ما دارم که تماس با مدیریت سایت هستش. خواستم ببینم چرا این پیام تو این بخش میاد؟آیا حتما باید فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلامنیازی نیست که حتمن فعالش کنیدچون برای فعال سازی نیاز به یکسری تنظیمات خاص داره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 متشکرم ولی بودن این پیام در سایت خیلی بده.پس چطور میتونم حذف اش کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 متشکرم ولی بودن این پیام در سایت خیلی بده.پس چطور میتونم حذف اش کنم. باسلامبرید به مدیریت افزونه ها و قسمت پلاگین این پلاگین رو غیرفعال کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام شاید در نگاه اول با غیرفعال کردن پلاگین مشکل حل شود ولی یه مشکلی که ممکنه بعدا براتون ایجاد شود اینه که احتمال داره با حمله رباتهای اسپم مواجه شوید بهتره که یک پلاگین کپچا روی جوملاتون نصب کنید تا بدین طریق از کلیه فرمهای سایتتون نظیر فرم تماس ، فرم لاگین ، فرم ثبت نام و ... استفاده درست صورت بگیره افزونه هایی برای این مورد در باب جوملا هست که اگر کمی سرچ کنید خواهید یافت یا اینکه میتونید از همین reCaptcha استفاده کنید که یکی از سرویسهای گوگل هست و برای استفاده نیاز به دو تا کلید داره که اگر اکانت جیمیل داشته باشید میتونید از لینک زیر کلیدها رو دریافت و در تنظیمات پلاگین وارد کنید https://www.google.com/recaptcha/admin موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر