salimy 45 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان می خوام بک اپ سایتم و انتقال بدم به گوگل درایو کسی اموزشی سراغ داره کمکم کنه / از اکیبا هم استفاده می کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام فول بکاپ که خودد میگیری میخواهی انتقال بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 اره می خوام یه راهی باشه که انتقال بدم رو گوگل درایو سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام شما ابتدابه یک اکانت ftp وجمیل نیاز داری بروبه سایت https://www.multcloud.com/ وثبت نام کن فایل بکاپ انتقال بده به پوشه اف تی پی وارد سایت مورد نظر شو واکانت ها را معرفی کن تا اتصال انجام بشه محتویات گوگل دررایو و اف تی پی به نمایش در میاد کافی فایل مورد نظر بگیری ودر گوگل درایو رها کنی در چند ثانیه اتقال انجام میشه 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 همه ی این کارا رو انجام دادم اما هیچی تغییری و شاهدش نیستم فقط گوگل درایو و نمایش می ده که جمش صفره ؟ وقتی گوگل درایو و اف تی پی سایتم دادم و فایل بک آپ و پوشه ای که اف تی پی و براش تعریف کردم انتقال دادم و کل تنظیمات سایت فوق و انجام دادم حالا برای انتقال باید چکار کنم که بک آپ منتقل شه گوگل درایو ... به نظرم مشکل از یه جایی هست که بک اپ و منتقل نمی کنه وگرنه همه ی تنظیمات و درست انجام و در مرحبه انتقال با مشکل مواجه است . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام اکانت ftpساختی فایل بکاپ به پوشه ftp انتقال دادی اکانت به سایت معرفی کنی باید پوشه ftp به همراه گوگل درایو به نمایش در بیاد 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 93 مشکل حل شد . من تو قسمت ftp اشتباه اطلاعات و وارد می کردم . خیلی دنبال این موضوع بودم به نظرم سیستم عالی هست ... کار کردن هم باهاش خیلی راحته سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dtc 0 ارسال شده در خرداد 94 MultCloud(https://www.multcloud.com/), a FREE and easy-to-use web app, supports for Managing Files and Transferring Files across Cloud Drives. Free provide Unlimited traffic for data transmission. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر