rivalboy 105 ارسال شده در دی 93 سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان بنده قصد دارم یک سری ماژول در سایتم نمایش بدم یا حذف کنم اما متاسفانه بعد از تغییرات هیچ کدوم از گزینه های ذخیره کار نمیکند و فقط انصراف کار درست کار میکنه. کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان بنده قصد دارم یک سری ماژول در سایتم نمایش بدم یا حذف کنم اما متاسفانه بعد از تغییرات هیچ کدوم از گزینه های ذخیره کار نمیکند و فقط انصراف کار درست کار میکنه. کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ باسلامدوست من با مرورگرهای دیگه تست کردید? از چه ورژنی از جوملا استفاده میکنید?? قبلا ازش استفاده کردید?? یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 93 جوملا 3 استفاده میکنم. ماژول های مربوط به نمایش مطالب این مشکل و دارند.ماژول های از توع html و به درستی روش عملیات انجام میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر