hooman1074 0 ارسال شده در دی 93 با سلام و عرض ادب خدمت دوستان خوبم خواهشمند هستم کمکم کنید من یه وب سایت جوملا 1.5 داشتم که بعدا مهاجرت کردم به 2.5 الان توی گوگل وب مستر لینک هامو نمیشناسه یعنی وقتی میخوام fetch کنم جلوی لینکم میزنه not found آدرس سایتم: www.behchap.com/25 چطوری میتونم لینکمو بهینه کنم؟ ضمنا عکس گوگل وبمسترم و پیوست کردم. باتشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام و عرض ادب خدمت دوستان خوبم خواهشمند هستم کمکم کنید من یه وب سایت جوملا 1.5 داشتم که بعدا مهاجرت کردم به 2.5 الان توی گوگل وب مستر لینک هامو نمیشناسه یعنی وقتی میخوام fetch کنم جلوی لینکم میزنه not found آدرس سایتم: www.behchap.com/25 چطوری میتونم لینکمو بهینه کنم؟ ضمنا عکس گوگل وبمسترم و پیوست کردم. باتشکر. باسلام دوست عزیز چرا آدرس اصلی رو برای نصب انتخاب نکردید?? یعنی در آدرس اصلی جوملا دیگه ای نصب هست? شما قبلا سایت جوملا ۱.5 رو در وب مستر ثبت کرده بودین?? و لینک هاشو معرفی کرده بودین?? یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام کد گوگل وب مستردرجوملاجدید گذاشتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر