parisa.z 1 ارسال شده در دی 93 سلاممن ی ماژول برای سخن مدیرعامل یا اخبار شرکت سایتم می خوام .ورژن جوملام 2.5 هستش .می خوام ی چیزی شبیه به مال این سایت باشه:www.ebpnovin.com/product نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام من ی ماژول برای سخن مدیرعامل یا اخبار شرکت سایتم می خوام .ورژن جوملام 2.5 هستش .می خوام ی چیزی شبیه به مال این سایت باشه: www.ebpnovin.com/product باسلام اتفاقا داشتم برای خودم مینوشتم منتظر باشید کامل شد اعلام میکنم یاعلی 1 واکنش ها : parisa.z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa.z 1 ارسال شده در دی 93 باسلام اتفاقا داشتم برای خودم مینوشتم منتظر باشید کامل شد اعلام میکنم یاعلی چقدر طول میکشه ؟من نیاز فوری دارم واس مشتری می خوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 سلام خوب خدا خیرتون بده یه ماژول اخرین اخبار متحرک یا یه ماژول نمایش جملات رو استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) سلام خوب خدا خیرتون بده یه ماژول اخرین اخبار متحرک یا یه ماژول نمایش جملات رو استفاده کنید باسلام بله آقای کیانی این هم میشد اما من خودم این ماژول رو نوشتم چون تازه اول راهم و دوست داشتم تجربش کنم به هرحال این هم لینکش امیدوارم مفید واقع بشه http://forum.joomina.ir/topic/29703-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B5%D8%AD%D8%A8%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%81%DA%A9%D8%AA-%DA%86%D8%A7%D9%BE%DB%8C/ درضمن دوستان اگر مشکلی درکدها هست و اگر کدهای بهینه ای نیست باید به بزرگواریه خودتون ببخشید یاعلی ویرایش شده بهمن 93 توسط مصطفی صفرعلی قرار دادن لینک به تاپیک معرفی افزونه 5 واکنش ها : parisa.z، AmIn1412، محمدحسین میری و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 93 باسلام بله آقای کیانی این هم میشد اما من خودم این ماژول رو نوشتم چون تازه اول راهم و دوست داشتم تجربش کنم به هرحال این هم لینکش امیدوارم مید واقع بشه http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14212449821.zip درضمن دوستان اگر مشکلی درکدها هست و اگر کدهای بهینه ای نیست باید به بزرگواریه خودتون ببخشید یاعلی سلام بهتره این ماژولتون رو علاوه بر این تاپیک در یک تاپیک اختصاصی انتشار دهید و همین طور یک دمو براش قرار بدید. موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa.z 1 ارسال شده در بهمن 93 باسلام بله آقای کیانی این هم میشد اما من خودم این ماژول رو نوشتم چون تازه اول راهم و دوست داشتم تجربش کنم به هرحال این هم لینکش امیدوارم مید واقع بشه http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14212449821.zip درضمن دوستان اگر مشکلی درکدها هست و اگر کدهای بهینه ای نیست باید به بزرگواریه خودتون ببخشید یاعلی اینا رو امتحان کردم اما من میخوام جملاتیکه خودم نوشتم رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 اینا رو امتحان کردم اما من میخوام جملاتیکه خودم نوشتم رو نشون بده باسلام منظورتون از جملاتی که خودم نوشتم چی هست؟؟ خوب در تنظیمات ماژول جا برای 10 تا جمله و لینک هستش که میتونید خودتون وارد کنید دیگه!!! یاعلی 1 واکنش ها : parisa.z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa.z 1 ارسال شده در بهمن 93 باسلام منظورتون از جملاتی که خودم نوشتم چی هست؟؟ خوب در تنظیمات ماژول جا برای 10 تا جمله و لینک هستش که میتونید خودتون وارد کنید دیگه!!! یاعلی متوجه شدم دستتون درد نکنه کارم راه افتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) باسلاماز مدیران عزیز خواهش میکنم که لینکی دانلود این مطلب رو عوض کنند و لینکی که در تاپیک اختصاصی هست رو قرار بدهندچون مث اینکه این ماژول لینکاش کار نمیکنه اما اون یکی ماژول درست هستممنون میشمیاعلی ویرایش شده بهمن 93 توسط مصطفی صفرعلی مطابق با درخواست تون ، پست شماره 5 ویرایش شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر