falconeyes 6 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان من برای آپدیت جوملای 2.5 خودم از پچ های جومینا استفاده میکردم و الآن که میخوام به جوملای 3 مهاجرت کنم طبق آموزشی که هست داخل تنظیمات بروز رسانی - بروز رسانی سرور- رو وقتی از دوره طولانی به کوتاه مدت تنظیم میکنم باید بعد از ذخیره سازی لینکی ظاهر بشه این کار انجام نمیشه. لطفا راهنمایی کنید که چطور ارتقا بدم جوملای 2.5 خودم رو که با پچ جومینا ارتقاش میدادم خیلی ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما کمی صبور باشید احتمال اینکه sync بصورت درست انجام نشده ابشه هست یعنی ارتباطی پیدا نکرده که متوجه بشه که باید ارتقا داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در دی 93 سلام، باشه ممنون که جواب دادین پس جومینا هم داره برای مهاجرت آماده میشه، یعنی برنامه داره برای مهاجرت منتظریم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام بله . برای این مورد برنامه ویژه ای خواهیم داشت منتهی قدری زمان نیاز داریم تا زمان انتشار جوملا 3 فارسی جومینــــــا صبور باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر