mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 سلام وقتی مطلب رو ذخیره یا ذخیره و بستن میکنم این ارور رو میده. ذخیره ناموفق با خطای: Table './sitejir_joomla/zos61_finder_terms' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed SQL=UPDATE `zos61_finder_terms` AS t INNER JOIN `zos61_finder_links_terms0` AS m ON m.term_id = t.term_id SET `t`.`links` =`t`.`links` - 1 WHERE `m`.`link_id` = '2185' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 <p>سلاموقتی مطلب رو ذخیره یا ذخیره و بستن میکنم این ارور رو میده. ذخیره ناموفق با خطای: Table './sitejir_joomla/zos61_finder_terms' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed SQL=UPDATE `zos61_finder_terms` AS t INNER JOIN `zos61_finder_links_terms0` AS m ON m.term_id = t.term_id SET `t`.`links` =`t`.`links` - 1 WHERE `m`.`link_id` = '2185' باسلام یکبار جداول دیتابیس رو repair کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 اینکار ور هم کردم . از مدیریت هم بررسی دیتابیس رو انجام دادم . ولی این ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 اینکار ور هم کردم . از مدیریت هم بررسی دیتابیس رو انجام دادم . ولی این ارور رو میده باسلام یعنی به صورت دستی از php myadmin انجام دادین؟؟ ببین به هرصورت داده میگه جدول مشخص شده کرش خورده و نتونسته ریپیر هم انجام بده یکبار از php my admin استفاده کنید برای ریپیر اگر نشد از بک آپتون این جدول رو جداگانه به دیتابیستون مجددا اضافه کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 باسلام یعنی به صورت دستی از php myadmin انجام دادین؟؟ ببین به هرصورت داده میگه جدول مشخص شده کرش خورده و نتونسته ریپیر هم انجام بده یکبار از php my admin استفاده کنید برای ریپیر اگر نشد از بک آپتون این جدول رو جداگانه به دیتابیستون مجددا اضافه کنید یاعلی سلام چجوری میتونم جداگانه این جدول رو برگردونم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام اگربک آپ دارید ، موقع اکسپورت گرفتن به جای اینکه همه جداول انتخاب شده باشند فقط این جدول را انتخاب کنید و خروجی بگیرید و در دیتابیس اصلیتون جایگذین کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 سلام الان که خراب شده این جدول نمیتونم که شما اگر جوملا 2.5 دارید از این جدول یه بکاپ بگیرید دست درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Avijeh01 0 ارسال شده در دی 93 منم همین مشکلو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام الان که خراب شده این جدول نمیتونم که شما اگر جوملا 2.5 دارید از این جدول یه بکاپ بگیرید دست درد نکنه باسلام یک جوملای خام نصب کنید و این جدول رو از استخراج کنید یاعلی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 سلام یک جوملای خام نصب کنم ؟ سایت رو بپرونم لطفا یکی از مدیران این دیتابس رو قرار بده . Help نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام منظورم روی لوکال بود به هر حال بفرما اینم جدول مورد نظر ایشالا که برطرف شه test.zip یاعلی 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 سلام تشکر دوست عزیز من وقتی میخوام این جدول رو حذف کنم حذف نمیشه . وقتی هم که جدول رو آپلود میکنم این خطا را میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام تشکر دوست عزیز من وقتی میخوام این جدول رو حذف کنم حذف نمیشه . وقتی هم که جدول رو آپلود میکنم این خطا را میدهد باسلام یک بک آپ از دیتابیس بگیرید و با notepad باز کنید و بصورت دستی پاکش کنید و مجدد بارگذاری کنید البته یک بک آپ دست نخورده از دیتابیس نگه دارید درمواقع ضروری یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 سلام من روی دکمه empty در جداول دیتابیس کلیک کردم درست شد . مشکلی پیش نیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام خیر مشکلی پیش نمیاد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 سلام من این جدول رو که دوست عزیز قرار داده بودند آپلودش کردم و با موفقیت آپلود شد آقا باز دوباره ارور میده. وقتی empty میکنم فقط چند ساعت ارور نمیده بعدش دوباره همون ارور رو میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام تو مدیریت پلاگینها ، پلاگینهای مربوط به جستجو هوشمند رو غیرفعال کنید و اون حدول رو هم دوباره ایمپورت کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 سلام مشکلم حل شده اون بکاپی که دوست عزیز قرار دادند نام جدول هامون متفاوت بود ، من ویرایشش کردم دوباره آپلود کردم الان حل شده . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر