amara 21 ارسال شده در دی 93 با سلام براي ساختن بسته نصبي طبق اين آموزش پيش رفتم http://docs.joomlafarsi.com/index.php?title=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA_%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_%28_Quick_Start%29 همه كارها كه انجام دادم براي نصب كه ميزنم اين خطا را ميده Fatal error: Class 'JApplicationCms' not found in C:\xampp-portable\htdocs\test20\installation\application\web.php on line 20 با اكيبا نميخواستم درست كنم لطفا راهنمايي كنيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام براي ساختن بسته نصبي طبق اين آموزش پيش رفتم http://docs.joomlafarsi.com/index.php?title=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA_%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_%28_Quick_Start%29 همه كارها كه انجام دادم براي نصب كه ميزنم اين خطا را ميده Fatal error: Class 'JApplicationCms' not found in C:\xampp-portable\htdocs\test20\installation\application\web.php on line 20 با اكيبا نميخواستم درست كنم لطفا راهنمايي كنيد با تشكر باسلامدوست عزیز برای ساخت بسته نصبی باید یک سری نکات رو رعایت کنید اول اینکه این جوملای شما قبلا بسته نصبی بوده? واینکه از پوشه instalation کدام جوملا استفاده میکنید?? یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در دی 93 سلام بله قبلا بسته نصبي بوده و از جوملا 3 از سايت جوملا جهاني گرفتم استفاده ميكنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام بله قبلا بسته نصبي بوده و از جوملا 3 از سايت جوملا جهاني گرفتم استفاده ميكنم باسلام یعنی بسته نصبی برای جوملا 3 بوده؟؟ درضمن بهتر است که از پوشه installation خود بسته نصبی اولیه برای ساخت مجدد استاده کنید درضمن این روش رو من در جوملا 2.5 استاده میکنم ، تاحالا در جوملا3 استاده نکردم باز هم یه سرچی بزنید اگر نتونستید بفرمایید تا بیشتر راهنمایی کنم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در دی 93 سلام از فايل اينستال خود بسته كه استفاده كردم درست ميشه و ميره براي نصب ولي در مرحله آخر كه نصب اطلاعات نمونه را ميزنم مجدد بر ميگرده به همون قسمت و تا انتها نميره كه تموم بشه نصب اطلاعات نمونه را هم كه نميزنم سايتي كه ساختم نصب نميشه الان مشكل كار كجاست با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر