pop3 0 ارسال شده در دی 93 سلام من آخرین نسخه جوملا را دریافت و جوملای خودم را به روز کردم و در مشخصات سیستم همه نوشته جوملا 2.5.28 ولی در کنترل پنل جوملا نوشته جوملا 2.5.20 و نیاز به روز رسانی کمک کنید تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما روی بروزرسانی که کلیک می کنید آیا به شما اجازه بروزرسانی می دهد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در دی 93 درود بر شما روی بروزرسانی که کلیک می کنید آیا به شما اجازه بروزرسانی می دهد ؟ سلام اجازه می دهد و می نویسد نسخه شما 2.5.28 آخرین نسخه 2.5.20 ولی با بروز رسانی هم اتفاقی نمی افتد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام بروزرسانی را به چه صورتی انجام دادید ؟ کامل شرح دهید آیا در حین بروزرسانی ، خطایی هم رخ داد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر