نازنین زهرا 0 ارسال شده در دی 93 سلام من میخواستم منو ارتقا جوملا رو از منو کامپوننت حذف کنم. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 به منو "افزونه ها" برید سپس برید به" مدیریت افزونه ها" از اونجا برید به "مدیریت" یه کامپوننت به نام"ارتقا جوملا" هست اون رو پاک کنید 1 واکنش ها : نازنین زهرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) به منو "افزونه ها" برید سپس برید به" مدیریت افزونه ها" از اونجا برید به "مدیریت" یه کامپوننت به نام"ارتقا جوملا" هست اون رو پاک کنید پیشنهاد این جانب . یک یوزر بسازید و دسترسی این کامپوننت رو برای این یوزر ببندید . ویرایش شده دی 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در دی 93 سلام با تشکر از همه دوستان من به مدیریت افزونه ها رفتم بعد مدیریت.و کامپوننت ارتقا جوملا کمرنگ هستش ویک قفل روروی این کامپوننت هست که اجازه غیر فعال کردن رو به من نمیده. لطفا راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در دی 93 پیشنهاد این جانب . یک یوزر بسازید و دسترسی این کامپوننت رو برای این یوزر ببندید . سلام متشکرم از پیشنهادتون چه طور میتونم دسترسی مدیریت رو به این کامپوننت خذف کنم. آخه فقط مدیریت وارد سایت میشه هیچ کاربری وجود نداره متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) سلام متشکرم از پیشنهادتون چه طور میتونم دسترسی مدیریت رو به این کامپوننت خذف کنم. آخه فقط مدیریت وارد سایت میشه هیچ کاربری وجود نداره متشکرم در بخش مدیریت کاربران یک کاربر جدید بسازید و سپس دسترسی های لازم را اعمال کنید. در انجمن جومینا کمی جستجو کنید نحوه این کار را خواهید یافت. این گفتگو را هم می توانید از فروم جوملا دنبال کنید Give a group access to a single component in the back end ویرایش شده دی 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در دی 93 در بخش مدیریت کاربران یک کاربر جدید بسازید و سپس دسترسی های لازم را اعمال کنید. در انجمن جومینا کمی جستجو کنید نحوه این کار را خواهید یافت. این گفتگو را هم می توانید از فروم جوملا دنبال کنید Give a group access to a single component in the back end سلام متشکرم.ولی من میتونم کاربر جدید بسازم اما میخواستم دسترسی کاربر رو به ارتقا جوملا از بین ببرم. مشکلم حل شد. از تو پایگاه داده منو رو دسترسی رو 0 کردم. ولی از رسیدگی تون متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در دی 93 کاربر از نظر من مدیر سایت بود. آخه پشتیبانی سایت قرار به دست خود شرت داده بشه و من میخواستم مدیر شرکت این بخش رو نبینه. بازم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر