amir_ng 0 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان توی انجمن گشتم قسمت جوملا 3 پیدا نکردم برای همین اینجا موضوع رو مطرح کردم من در جوملا 3.3.6 وقتی میخوام مطالب نمونه رو پاک کنم یا حذف کنم این ارور رو میده HTTP 500 Internal Server Error فایل htaccess رو هم پاک کردم به پرمیژن ها هم دست نزده بودم و بیشترشو نگاه کردم پوشه ها روی 755 و فایلها روی 644 هستند روی هاست هم یک جوملای 3 دیگه نصب کردم درست بود اما این قالبی که میخوام این ارور رو میده در کامپوننت k2 هم مشکل تاریخ رو دارم که وقتی جوملا رو فارسی می کنم ارور زیر رو میده DateTime::__construct(): Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character توی گوگل گشتم شمسی ساز تاریخ k2 برای جوملا 2.5 رو پیدا کردم اما برای 3 نبود ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در دی 93 دوست عزیز فایل htaccess نباید پاکش کنید فایل htaccess رو به .htaccess تبدیل کنید -------------------------------------------------------------------------------------------------------- بحث دوم برای شمسی بودن من فکر کنم توی مطلب توی قسمت ایجاد تاریخ و یا برروزرسانی تاریخ نگاه کن تاریخش کی هست؟ این رو باید اصلاح کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر