gilangraphic 93 ارسال شده در دی 93 سلام به تمامی دوستان و اساتید محترم/من مدت هاست مشکلی دارو اونم اینه که وقتی مثلا از گلوبال نیوز صفحه اول وارد مطلب می شوید تمام ماژول های صفحه اول با آن مطلب باز می شوند . در صورتی که مخصوصا در سایت های خبری نباید اینطور باشد.لطفا راه حلی ارائه کنید تا بتوان این مشکل را حل کرد.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 سلام شما مثلا سایتت شامل بخش های"سیاسی و فرهنگی و علمی" است شما برو و به هریک از این مجموعه ها یک منو اختصاص بده ماژول ها رو که انتشار میدی تنظیمشون کن که در اون منو هایی که درست کردی منتشر نشوند میلاد رسول مهربانی ها حضرت محمد (ص) و رئیس مذهب شیعه امام جعفر صادق(ع) مبارک 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 93 سلام شما مثلا سایتت شامل بخش های"سیاسی و فرهنگی و علمی" است شما برو و به هریک از این مجموعه ها یک منو اختصاص بده ماژول ها رو که انتشار میدی تنظیمشون کن که در اون منو هایی که درست کردی منتشر نشوند میلاد رسول مهربانی ها حضرت محمد (ص) و رئیس مذهب شیعه امام جعفر صادق(ع) مبارک سلام آقای کیانی عزیز / آخه مشکل اینجاست که گلوبال نیوز ادامه مطلب و تو مجموعه مطلب باز نمی کنه / بلکه ادامه مطلب و تو صفحه اول باز می کنه بخاطر همینم هست که ماژول های صفحه اول همراه با ادامه مطلب نمایش داده میشه / چیکار میشه کرد که گلوبال نیوز ادامه مطلب ، مطلبو از تو مجموعه خودش نشون بده / ممنون از لطف شما/این عید سعید بر شما و تمامی دوستان جومینایی مبارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 من نزدیک 4 ساله با این افزونه کار میکنم اما چنین چیزی رو ندیدم چک کن شاید جایی داری اشتباه میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 93 من نزدیک 4 ساله با این افزونه کار میکنم اما چنین چیزی رو ندیدم چک کن شاید جایی داری اشتباه میکنی لصفا این لینک و نگاه کن http://www.sheg.ir حتی قالب صفحات داخلی رو عوض کردم یه قالبی گذاشتم که کلا ساختار موقیعیت هاش با قالب صفحه اول فرق می کنه ولی باز نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 دست رسی بدیدی تا چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 93 دست رسی بدیدی تا چک کنم نمیشه پیام داد بهتون میگه نام کاربری قدیر کیانی نمی تواند پیغامی دریافت نماید لطفا ایمیلتونو بدید بفرستم به ایمیلتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 ghadirkiani@gmail من باید برم برای پخش نزری تا شب برات دریتش میکنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 گفتگو مقالات و یادداشت رو درست کردم بقیش با خودت برو تو مدیریت منو ها تا متوجه بشی چکار باید بکنی 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر