fcmatoo 40 ارسال شده در دی 93 با سلامدوستان من می خواهم سایت jameashop.ir را به یک نقطه عالی از سئو برسانمسایت را وب مستر تولز ثبت کردمبعدش اومدم مپ را پاک کردمیک سری صفحات آدرس دهی را عوض کردممثلاً غرقه صوتی و تصویرینام مستعار قبلاً بود "صوتی و تصویری"ولی الان زدمvideo-and-audioیک ماه پیش هم هارد سرور سوخت و کلا سایت بکاپش را بازگردانی کردیم توسط شرکتقبل از سوختن هاست ما روزی یک فروش ، داشتیم ولی بعدش دریغ از یک دونه فروشممنون می شوم راهنمائی کنید تا سایت را با یک سری کلمات خاص به صفحات اول گوگل بیاورم زمانی که سایت را سرچ می کنیمhttps://www.google.com/search?biw=1280&b...0vptwzU5Hcنمی دونم اون دو تا خط عجیب و غریب چیه زیر سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام اون خط ها یک لینک ناقص هست که گوگل به دلیل وجود زیادش ایندکس کرده درمورد اون یکی سوالتون هم باید قوانین مربوط به سئو رو مطالعه کنید و انجام بدید. یاعلی 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 93 برای برطرف کردن اون خط باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام نمایش ارور سایت رو فعال کنید ببینید آدرسش رو نمایش میده یا نه در تنظیمات کلی سایت کلمات کلیدی و توضیحات رو درج کنید ، احتمال داره برطرف بشه یاعلی 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 93 انجام داده بودم ولی نمی دونم چرا درست نمیشه 1 واکنش ها : poyangift نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در دی 93 با سلام خدمت شما دوست عزیز من اشکالات زیر را در سایت مورد نظر شما در بخش سئو دیدم در برخی صفحات تگ اچ 1 را تعریف نکرده اید تک توضیحات و کلمات کلیدی را مناسب انتخاب نکرده اید - بخصوص در صفحه اصلی سایت برای تصاویر سایت خود تگ شرح تصاویر را تعریف کنید در بیشتر صفحات سایت شما تگ اچ 2 وجود ندارد مقالات سئو را درسایت جومینا دنبال کنید نتیجه خوبی خواهید گرفت 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 93 با سلام درسته اتفاقاً من هم همین سوالات را دارم چطوری تگ ها را درست کنم چطوری برای تصاویر تگ شرح بنویسیم تگ اچ 1 و تگ اچ 2 را چطوری بیان کنم ؟ مقالات سئو زیاده کدام را مطالعه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در دی 93 با سلام درسته اتفاقاً من هم همین سوالات را دارم چطوری تگ ها را درست کنم چطوری برای تصاویر تگ شرح بنویسیم تگ اچ 1 و تگ اچ 2 را چطوری بیان کنم ؟ مقالات سئو زیاده کدام را مطالعه کنم؟ با سلام و پوزش از تاخیر شما از مدیریت محتوای جوملا در سایت فوق استفاده کردید بنابراین برای ایجاد شرح بر تصاویر با کلیک روی تصویر مورد نطر در ادیتور جوملا یک شرح برای تصویر اضافه کنیذ اگر هم از کامپوننت هایی مثل جوم شاپینگ و یا غیره استفاده می کنید در خود این کامپوننت ها این شرح را برای تصاویر اضافه کتید برای تک اچ 1 یا اچ 2 در خود ادیتور جوملا جمله یا کلمه شاخص خود را از خالت پارگراف به اچ 1 یا اچ 2 تغییر دهید به همین راحتی 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر