rashidd 2 ارسال شده در دی 93 با سلام وقتی از طریق سایت می خواهم مطلب وارد کنم و بعد قسمت ورود تصویر را می زنم صفحه که بالا می آید تمام صفحه را می گیر و دکمه درج و آپلود نیستند لطفا اگر می شود راهنمایی کنید در صورت نیاز اعلام کنید نام کاربری بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام با یک مرورگردیگه هم تست کن ببین همین جوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام اطلاعات دقیقتری بزارید تا بشه راهنمایی کرد یا اینکه دسترسی بدید.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در دی 93 سلام چطور می تونم پیام خصوصی بدم لطفا بگید تا دسترسی رو بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام کاری که گفتم انجام دادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام کاری که گفتم انجام دادی با سلام پیغام خصوصی براتون فرستادم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر