eris 0 ارسال شده در دی 93 با سلام2 سایت رو از هاستی به هاست دیگر منتقل کردمیکی از سایتها بدون مشکل منتقل شد و دیگری بعد از ری استور دیتابیس، در هنگام بالا امدن سایت و یا مدیریت ارورهایی مشاهده می شود.اررورهایی مانند:Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /public_html/demo/plugins/system/jqueryintegrator/jqueryintegrator.php on line 38 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما مشکل خاصی نیست شما نمایش خطا را غیر فعال کنید حل خواهد شد (مشکل حل نخواهد , فقط خطا دیگر نمایش داده نمی شود ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در دی 93 درود بر شما مشکل خاصی نیست شما نمایش خطا را غیر فعال کنید حل خواهد شد (مشکل حل نخواهد , فقط خطا دیگر نمایش داده نمی شود ) مشکلات موجود چی؟ بعدها دچار مشکل نمی شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما راستش برای بنده هیچ وقت این ارور مشکل خاصی وجود نیاورد البته بیشتر اوقات خودم حلش می کنم امیدوارم برای شما هم مشکلی بوجود نیاید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در دی 93 درود بر شما راستش برای بنده هیچ وقت این ارور مشکل خاصی وجود نیاورد البته بیشتر اوقات خودم حلش می کنم امیدوارم برای شما هم مشکلی بوجود نیاید ظاهرا که برای من مشکل پیش اومده تو قسمت مدیریت با بعضی از ماژول ها یا ادیتور مشکل دارم این نمونه: Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in .../libraries/joomla/html/editor.php on line 459 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود برشما نسخه php هاست قبلی با این هاست باید برابر باشه با مدیریت های هر دو هاست مشورت کنید و این مورد را با انها در میان بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در دی 93 درود برشما نسخه php هاست قبلی با این هاست باید برابر باشه با مدیریت های هر دو هاست مشورت کنید و این مورد را با انها در میان بگذارید نخسه ها رو بررسی کردم مدیر هاست جدید میگه که نسخه در اختیار خودتونه و هرجور که میخواید تغییر بدید اما با تغییر نسخه هم مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر