mylove_iman 12 ارسال شده در دی 93 باسلام من کامپوننت rsmediagallery را نصب کردم وقتی میخوام عکس به کامپوننت اضافه کنم عکس من دیده نمیشه رفتم در پوشه کامپوننت درمسیر زیر components\com_rsmediagallery\assets\gallery\original عکس ها به درستی در پوشه قرار گرفتن .ولی نشونشون نمیده رفتم تو بانک اطلاعاتیم و دیدیم 2 تا جداول دارم به صورت زیر tri_rsmediagallery_items tri_rsmediagallery_tags که هر دو خالی هستن؟ متوجه نمیشم ایراد کار کجاس درواقع انگار نمیتونه به جدولم رکوردی اضافه کنه ولی نمیدونم چطوری حلش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام فکر کنم تعداد جداولش باید بیشتر از دو تا باشه . احتمالا افزونه ناقص نصب شده موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 93 بنا به حرف شما رفتم جای دیگه تستش کردم و جداول ان را در جای که درست کار میکنه چک کردم همون 2تا جدول را دارد فایل ها را هم از جای درست بجای این فایل ها گذاشتم .. ولی بازهم در پوشه میرن ولی در جد.ل چیزی نیست و چون در جدول درج نمیشن چیزی نشون نمیده بنظرتون دیگه باید چکارکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر