mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 با سلام چطور می تونم برای هر صفحه از سایت از یک بک گراند مجزا استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام به دو روش میشه اینکار رو کرد : 1 - از قالبتون به تعدادی که نیاز دارید کپی بگیرید و بکگراند هر قالب رو اونطور که نیاز دارید ست کنید . بعد قالبها رو نصب کنید و به هر منو ، قالب موردنظر رو تخصیص بدید این روش چندان جالب نیست 2 - در این روش خیلی ساده میتونید هر کدوم از منوهاتون رو که میخواهید بکگراندش تغییر کنه رو ویرایش کنید . در قسمت گزینه های نمایش صفحه ، در فیلد کلاس صفحه ، یک نام دلخواهی را وارد کنید و تغییرات رو ذخیره کنید با اینکار به تگ بادی اون منو ، کلاسی رو به همون نام تخصیص دادید که میتونید تو سورس صفحه هم ببینید بعد کافیه در css بصورت زیر کدنویسی کنید body.yourcustomclass { /*نام کلاس دلخواهی که وارد کرده بودید را جایگزین کنید yourcustomclass به جای*/ background-color: green; /*این قسمت رو بنا به نیازتون میتونید رنگ ، یا عکس و سایر موارد رو تعریف کنید*/ } موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : مازیار اسفندیاری و mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 خیلی ممنون بابت پاسختون فقط برداشت من به این صورت بوده که رفتم یک کلاس تعریف کردم تو template.css بعد تو قسمت کلاس منوی خاصم اون کلاس و فراخوانی کردم ولی پاسخی داده نشد اینم کد مربوط به کلاسم body.custom { background-color:#0C0; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام ابتدا ببینید فایلcss مربوطه در منوی مذکور لود شده یا نه . سورس سایت رو بررسی کنید مشخص میشه اگر لود شده بود ، بررسی کنید که نام دلخواه رو در فیلد درستی وارد کرده باشید و نام را بدون نقطه ابتدایی وارد کنید کش جوملا و مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : مازیار اسفندیاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر