astanedoost 5 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان. در سایت زیر، در ماژول مقالات و اخبار پایین سایت، در انتهای ماژول یک reشd-more داخل کادر سبز رنگ هست که هیچ گزینه ای براش در ماژول تعیین نشده است. http://sepanjcarpet.ir/ نکته اول پیدا کردن منبع اون و دوم ترجمه اون هست، چون فایلی برای ترجمه اون هم پیدا نکردم. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 افزونه های این شرکت معمولا تو تنظیمات خود کاژول میشه این رو غیر فعال کرد یا نوشته رو ادیت کرد دوباره با دفت بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام دوست من در تاپیک دیگ ای عرض کردم براتون اینها تگ زبان هستند که در فایل زبان فارسیتون ترجمه نشدن یاعلی 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 در صورت امکان دست رسی بدید تا حلش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر